Киев

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Киев » Для начала » Порадьте тостер для великої родини

Порадьте тостер для великої родини

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Мені потрібний такий тостер аби швиденько смажив хліб. Наш ледь-ледь справляється з цією задачею, реально інколи швидше на пательні підсмажити, та я хочу щоб максимально правильне харчування було, тому потрібен тостер

0

2

Обирайте відомо фірми, так вам точно буде комфортно користуватися. От тільки звичайно потрібно перед тим як купувати перевірити всі відгуки і оцінити максимально потужність. Вам на це точно потрібно звернути увагу

0

3

У нас китайський, маленький, та от він реально крутий і працює завжди без перешкод. Головне не забувати його чистити аби все що падає з хліба не горіло і не смерділо

0

4

А мені головне якість! Ось тому ми вирішили купувати саме тостер Zelmer Люблю ці фірму досить давно, зазвичай тільки знайти техніку цієї марки не просто, но мені вдалося. ще і доставили в Києві в той же день, коли замовила.
Тому і надалі планую лише замовляти все в Розетці. Можна відразу і пошук налаштувати по вашим параметрам, чи просто запитати порадив  консультанта, вже потім підберете варіант, який вам підійде найбільше.
https://content2.rozetka.com.ua/goods/images/big_tile/28260397.jpg

0

Вы здесь » Киев » Для начала » Порадьте тостер для великої родини

создать форум